Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1151)

Mini bicicleta de interior Spartan Mini Bike

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18955 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Minibicicleta Spartan Mini Bike va ofera sansa de a va antrena picioarele si bratele oriunde in casa, chiar si in timp ce stati intr-un fotoliu si va uitati la televizor. Puteti pedala in mod clasic pe bicicleta de interior, dar asezarea acesteia pe o masa este, de asemenea, o modalitate excelenta de a va antrena bratele, umerii si partea superioara a spatelui.

Bicicleta de interior este prevazuta cu un mic afisaj cu un singur buton care afiseaza date precum caloriile arse, numarul total de rotatii, rotatiile pe minut si timpul. Afisajul este alimentat de 1 baterie AAA. Bateria nu este inclusa. Bratele manivelei pot fi infasurate in ambele directii, astfel incat puteti angaja diferite grupe musculare. Directia de rotatie nu are niciun efect asupra datelor masurate.

Intensitatea sarcinii poate fi reglata cu un surub manual. Acest lucru faciliteaza ajustarea dificultatii exact in functie de nevoile dvs. Picioarele antiderapante garanteaza stabilitatea. In plus, acestea pot fi pliate, astfel incat bicicleta de interior sa ocupe putin spatiu atunci cand nu este utilizata. Mini bicicleta de interior este ideala pentru persoanele cu mobilitate redusa, stabilitate redusa sau probleme cauzate de statul indelungat in sezut.

Minibicicleta mini cantareste doar 2,2 kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura