Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1123)

Set paddleboard Aqua Quest 320 SUP Intex - 68242

0 stars: 0.00 din 0 pareri

168655 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Descoperiti noua lume a aventurilor pe apa cu Aqua Quest 320 SUP! Aceasta placa SUP de inalta calitate si extrem de stabila este alegerea ideala pentru orice iubitor de sporturi nautice, fie ca este incepator sau experimentat.

Dimensiuni si Capacitate de Incarcare

Dimensiunile de 320 cm lungime, 81 cm latime si 15 cm grosime asigura o vaslire confortabila si stabila. Capacitatea maxima de incarcare a SUP-ului este de 150 kg, fiind excelenta pentru un adult.

Accesorii

Pachetul include o curea de glezna cu Velcro, care va mentine in siguranta pe placa, precum si o geanta de transport, care faciliteaza transportul si depozitarea. De asemenea, pachetul include o pompa manuala, cu care puteti umfla rapid si eficient SUP-ul. Vasla ajustabila (165-216 cm) se poate adapta la orice inaltime, astfel incat fiecare sa isi poata gasi pozitia ideala de vaslire.

Cordelute Flexibile de Fixare

Placa are la partea frontala cordelute flexibile de fixare, astfel incat puteti lua cu dumneavoastra orice echipament necesar, fie ca este vorba de un sac impermeabil, o vesta de salvare sau chiar o geanta frigorifica.

Alegere Excelenta la Toate Nivelele

Aqua Quest 320 SUP este alegerea perfecta pentru toti cei care iubesc natura si sporturile pe apa. Fie ca este vorba de o vaslire relaxanta pe lac sau de o excursie plina de adrenalina pe rau, acest SUP cu siguranta nu va dezamagi.

Caracteristici

Greutate: 12,8 kg, usor de transportat si manevrat.

Dimensiuni ambalate: 90x41x22 cm.

Greutate ambalata: 13,1 kg.

Design elegant si curat, care se distinge in multime.

Descoperiti lumea apei cu placa Aqua Quest 320 SUP, care transforma fiecare experienta de vaslit intr-una de neuitat!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura