Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1123)

Margine 100x100x2cm puzzle pentru tatami LEE, gri-negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

375 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Va rugam sa retineti ca puzzle tatamile prezentate in imagine nu sunt incluse in produs; acestea pot fi achizitionate separat. Pretul se refera la o bucata de margine de 100 cm lungime, care este o alegere ideala pentru finisarea marginilor tatamiului dumneavoastra. Produsul este disponibil in diverse culori si grosimi.

Produsul se potriveste perfect cu puzzle tatamile de marca LEE si Spartan. In multe cazuri, sunt compatibile si cu puzzle tatamile de marca Capetan si Tactic, dar este intotdeauna recomandabil sa verificati compatibilitatea in avans!

Marginile sunt realizate din spuma EVA si au un model de "bob de orez", corespunzand tatamilor de cea mai buna calitate, asigurand astfel durabilitatea si compatibilitatea. Marginile sunt usor de conectat si ajuta la mentinerea integritatii suprafetei tatamiului. Ofera un aspect estetic, fara cusaturi si profesionist.

Acest tip de margine ofera avantaje semnificative fata de marginile "inconjuratoare" ale altor marci. In cazul marginilor "inconjuratoare", se ofera o margine patrata care acopera toate laturile unui puzzle tatami de 100x100 cm, care trebuie taiata manual in functie de cum planuiti sa conectati puzzle tatamile. Spre deosebire de acestea, marginile noastre sunt modulare, astfel incat se potrivesc usor unul langa celalalt in orice configuratie. Acest lucru nu doar ca va economiseste timp, dar asigura si o potrivire perfecta si un aspect profesionist.

De exemplu, pentru o "insula" de puzzle tatami de 5 x 6 metri in forma rectangulara, recomandam achizitionarea unui total de 22 de margini daca doriti sa inchideti complet toate laturile (5 m + 6 m + 5 m + 6 m). Acest lucru asigura ca zona tatami este inconjurata in mod ordonat si fara cusaturi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura