Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (1136)

Puzzle tatami de sport 100x100x2 cm LEE gri-negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7884 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Covor sportiv de calitate premium, cu doua fete (utilizabil pe ambele parti), bicolore, tip puzzle, pentru arte martiale, sali de gimnastica si centre de fitness. Face parte dintre cele mai moderne acoperiri sportive, nu mucegaieste, este complet impermeabil si usor de curatat - tatami.

Dintii puzzle-ului tatami garanteaza ca, in timpul unui antrenament intens, suprafata tatamiului ramane intacta, spre deosebire de tatamiul traditional, care se destrama fara suport. Numarul de "dinti": 10 pe o parte si 9 pe cealalta (acestia se repeta simetric pe celelalte doua laturi).

Suprafata tatamiului este prevazuta cu un model "boabe de orez" pentru antiderapare. Dimensiunea unei piese cu doua fete este de 100x100 cm si grosimea de 2 cm. Pretul este per bucata! Culoare disponibila: negru-gri. Marginea se poate comanda separat!.

Densitate: 92 kg/m2

Material: 100% spuma EVA

Atentie! Sunt disponibile pe piata si variante din spuma PE/XPE, cu model bordurat sectionat, densitate mai mica si cu "margini". Luati in considerare urmatoarele:

Spuma EVA adera semnificativ mai bine si este mai putin alunecoasa decat alternativele din PE sau XPE.

Modelul "boabe de orez" ofera, de asemenea, o mai buna prevenire a alunecarii comparativ cu varianta bordurata sectionat. Aceasta din urma are costuri de productie mai scazute, de aceea variantele mai ieftine sunt de obicei realizate cu acest model.

O densitate mai mare = mai buna aderenta si o durata de viata mai lunga. In plus, o densitate mai mare ofera o mai buna rezistenta la deteriorari mecanice, un confort sporit, o mai buna absorbtie a socurilor si protectie articulara.

In cazul alegerii unei variante cu margini, acestea trebuie taiate ulterior de catre cumparator (!), altfel nu se pot aseza mai multe tatamiuri puzzle unul langa altul cu margini.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura